ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Κώττα

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Κώττα

Νίκος Καρφής
O Κώττας

bet365

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Θωμάς Κώττας και έρχεται για να δώσει λύσεις στη ρακέτα.

Ενίσχυση για την ΑΕΚ στη θέση του σέντερ. Η Βασίλισσα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θωμά Κώττα. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2023-24. Oι... κιτρινόμαυροι έχουν πληρότητα στη θέση του σέντερ, αφού απέκτησαν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, τους Τζάστιν Τίλμαν, Μφιόντου Καμπενγκέλε και Μάνο Χατζηδάκη (off για 4-6 εβδομάδες).

Στο παρελθόν ο Κώττας έχει αγωνιστεί σε Αίαντα Αμυνταίου, ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο, Χολαργό, Ιωνικό Νικαίας, Λάρισα, Άρη, Καρδίτσα και CSM Târgu Jiu (Ρουμανία). Ο Κώττας ήταν στη Σλοβενία και βοηθούσε στην προετοιμασία στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενώ σήμερα ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής.

Η ανακοίνωση

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον αθλητή Θωμά Κώττα (27 χρ., 2μ.08)

Ο Μακεδόνας σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Ο Κώττας ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αίαντα Αμυνταίου. Αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο, Χολαργό, Ιωνικό Νικαίας, Λάρισα, Άρη, Καρδίτσα και CSM Târgu Jiu (Ρουμανία).

Θωμά, καλωσόρισες στη «Βασίλισσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα